Har du lyst til at køre med på VM ruterne?

Under VM har du mulighed for at deltage i ét eller flere af løbene.
Viborg MTBO 6 dages afvikles, som åbne løb for alle interesserede. Det betyder, at du som rytter på dagen kan møde op med din egen cykel på den angivne stævneplads og blive registreret og deltage i løbet. Du bestemmer selv, om du vil deltage i alle 6 løb eller udvælge ét eller flere løb der passer ind i dit program!

Programmet:

28 juli. Nordisk park Viborg. Stævneplads på Asmildkloster Landbrugsskole. Første start kl.1400.

29 juli. Havredal plantage. Stævneplads i skoven afmærkning på Ulvedalsvej/Hovedvej 186. Første start kl 0930.

30 juli. Ebeltoft plantage. Stævneplads i skoven. Følg markeringer i Ebeltoft by.

01 august. Broddingbjerg Viborg. Stævneplads på Asmildkloster Landbrugsskole. Første start kl.1000.

02 august. Undallslund plantage. Stævneplads ved skoven. Første start kl. 1200.

03 august. Finderup plantage. Stævneplads ved skoven. Første start kl 1400.

Af hensyn til fairness over for deltagerne i VM bliver placeringen af stævnepladserne først offentliggjort en uge før løbene.